0 0.00

Cart

No products in the cart.

Νέα

Κοπεγχάγη, Στοκχόλμη, Λάρνακα, Τελ Αβίβ… Προσγείωση… Γιάννινα!

Μία νέα εποχή ανατέλλει για το αεροδρόμιο Ιωαννίνων. Η αρχή που έγινε πριν από έναν χρόνο, με την δρομολόγηση πτήσεων από την Κοπεγχάγη, άλλαξε πολλά και μάλιστα μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Το αεροδρόμιο Ιωαννίνων, το οποίο κινδύνευε με πλήρη υποβάθμιση μετά και την ολοκλήρωση της Ιόνιας Οδού, αποδεικνύει ότι έχει, όχι μόνο παρόν αλλά και μέλλον. Και αυτό εξαρτάται κυρίως από τους Ηπειρώτες και ειδικότερα τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται τουριστικά στην περιοχή.

Από τον Ιούνιο του 2017, όταν το πρώτο αεροσκάφος έφτανε από την Κοπεγχάγη, για λογαριασμό του τουριστικού πρακτορείου της Apollo, ήδη έχουν αλλάξει πολλά. Φέτος οι πτήσεις από την Κοπεγχάγη θα ξεκινήσουν νωρίτερα. Στις 14 Μαίου, σύμφωνα με τον προγραμματισμό που θα γίνει.

Για πρώτη φορά και μάλιστα με ημερομηνία έναρξης την ίδια, θα ξεκινήσουν πτήσεις από την Στοκχόλμη. Κι αυτές θα γίνουν για λογαριασμό της Apollo η οποία «παίζει» πολύ δυνατά στην Ήπειρο και σίγουρα την καθιστά προορισμό για τους τουρίστες από τις Σκανδιναβικές χώρες.

Εδώ και λίγο καιρό, τα Γιάννινα συνδέθηκαν αεροπορικά με την μεγαλόνησο. Η Tus Air φέρνει τις πτήσεις από την Λάρνακα στην ηπειρωτική πρωτεύουσα και θα είναι η ίδια εταιρία που από τις αρχές Ιουνίου (πιθανότατα στις 2 του μήνα) θα συνδέσει τα Γιάννινα με το Τελ Αβίβ.

Φυσικά το αεροδρόμιο του Ακτίου παραμένει ο… βασιλιάς στην Ήπειρο, καθώς μέσω αυτού διακινείται σχεδόν το σύνολο των τουριστών της θερινής περιόδου. Πρόκειται για μία πραγματικότητα που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να βάλει σε ανταγωνισμό τα δύο αεροδρόμια… Το Άκτιο θα παραμείνει στην πρώτη γραμμή, με εκατοντάδες πτήσεις και τους μεγαλύτερους τουριστικούς πράκτορες της Ευρώπης να το έχουν στα προγράμματά τους, όμως τα Γιάννινα μπορούν σταδιακά να αναπτυχθούν και σταθούν σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο.

Σε κάθε περίπτωση, αν κάτι πραγματικά αλλάζει είναι οι προοπτικές του. Ο κίνδυνος υποβάθμισης έχει απομακρυνθεί. Οι δεξαμενές καυσίμων είναι σε λειτουργία και τα έργα επέκτασης σε πλήρη ανάπτυξη!

Πηγή: www.epiruspost.gr

You might be interested in …

Ποιο είναι το μέγεθός μου;

Παρακάτω θα σας παρουσιάσουμε έναν απλό και σύντομο οδηγό για το πώς μπορείτε να υπολογίσετε το μέγεθος του δαχτύλου σας χρησιμοποιώντας ένα δαχτυλίδι που ήδη έχετε.

1ο Βήμα

Με ένα χάρακα μετρήστε τη διάμετρο ενός δαχτυλιδιού σας που έχει το ιδανικό μέγεθος για εσάς. Συμβουλευτείτε την Εικόνα 1 και καλό θα ήταν να αποφύγετε τη μεζούρα επειδή μπορεί να σας δώσει λανθασμένη ένδειξη.

2ο Βήμα

Αφού μετρήσετε την διάμετρο του δαχτυλιδιού σας συμβουλευτείτε τον παρακάτω πίνακα αντιστοίχισης διαμέτρου-περιμέτρου με τα αντίστοιχα μεγέθη. Δεν σας προτείνουμε να μετρήσετε την περίμετρο του δαχτύλου σας ή του δαχτυλιδιού σας διότι η μέτρηση δίνει πολλές φορές λανθασμένα μεγέθη. Για οποιαδήποτε βοήθεια ή διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας στη σελίδα μας, είτε μέσω mail αλλά και τηλεφωνικά θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Τα στοιχεία διάμετρος και περίμετρος του παρακάτω πίνακα είναι σε χιλιοστά (mm).