0 0.00

Cart

No products in the cart.

Νέα

Από την Αστερούπολη στα «Ασημένια Χριστούγεννα»

Ένα χριστουγεννιάτικο χωριό σε χρώμα… ασημί θα πάρει τη θέση της Αστερούπολης στο παραλίμνιο ψυχαγωγικό πάρκο τα φετινά Χριστούγεννα.

Από τις 8 Δεκεμβρίου έως και τις 7 Ιανουαρίου, από τις 10 το πρωί καθημερινά, τα «Ασημένια Χριστούγεννα» περιμένουν μικρούς και μεγάλους σε μία μαγική, χριστουγεννιάτικη πόλη, γεμάτη εκπλήξεις. Το Παραλίμνιο Fun Park μεταμορφώνεται, βάζει τα καλά του και γίνεται ονειροδρόμιο για όλους όσοι μπορούν να ονειρεύονται. Μύθοι, θρύλοι, μαγικά, ακροβατικά, παιχνίδια, δράσεις και θεάματα για όλους.

Στον χώρο θα λειτουργούν το Ταχυδρομείο του Αϊ Βασίλη, όπου τα παιδιά θα στέλνουν τα γράμματα με τις επιθυμίες τους στον Βόρειο Πόλο, το τρενάκι του Αϊ Βασίλη, τα σπίτια του Ασημάκη, της Ασημίνας και του Μπουρμπουλήθρα, όπου τα παιδιά θα μπορούν να παίξουν και να φωτογραφηθούν, το Σπίτι του Παραμυθά, στο οποίο τα παιδιά θα ταξιδέψουν σε μαγικές ιστορίες, που θα αφηγούνται παραμυθάδες αλλά και δημοφιλείς ηθοποιοί, καθώς και το Σπίτι του Μάγου, ένας χώρος όπου τα παιδιά θα μυηθούν στον κόσμο της ταχυδακτυλουργίας.

Ένας ξεχωριστός χώρος θα είναι το Εργαστήρι του κ. Ασημοχέρη, όπου επισκέπτες κάθε ηλικίας θα μπορούν σε λίγα λεπτά να κατασκευάσουν ένα κέρινο αντίγραφο του χεριού τους, ενώ στο Εργαστήρι των Ξωτικών τα παιδιά θα κατασκευάσουν και θα ζωγραφίσουν, μαθαίνοντας να εργάζονται τόσο ατομικά όσο και ομαδικά.

Φυσικά, δε θα λείπουν το carousel, το παγοδρόμιο και μια χριστουγεννιάτικη αγορά, στην οποία θα πωλούνται από είδη δώρων και διακόσμησης μέχρι γλυκίσματα, βιβλία και παιχνίδια, ενώ στο χριστουγεννιάτικό χωριό θα υπάρχουν και το Δέντρο και το Σπίτι των Δώρων, όπου γονείς, γιαγιάδες, παππούδες και παιδιά μπορούν να αφήνουν δώρα ή τα παιχνίδια που δε χρησιμοποιούν πλέον, για να δοθούν σε όσους τα έχουν ανάγκη.

Παράλληλα, από 9 έως και τις 22 Δεκεμβρίου, τα «Ασημένια Χριστούγεννα» υπόσχονται διασκέδαση με pop και rock μπάντες, χορευτικά σχήματα και animateur με πολλά απίθανα happenings. Από τις 23 έως και τις 30 Δεκεμβρίου, καθημερινά, θα παρουσιάζεται η διάσημη παιδική παράσταση «Ο Μολυβένιος Στρατιώτης».

Τέλος, στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται και μια εκπαιδευτική δράση με τίτλο «Δημιουργώ με την Ανακύκλωση», στο πλαίσιο της οποίας τα παιδιά θα ενημερώνονται για θέματα που αφορούν στην προστασία του περιβάλλοντος, θα μαθαίνουν για τη σημασία της ανακύκλωσης, θα δημιουργούν χριστουγεννιάτικα στολίδια από ανακυκλώσιμα υλικά σε ένα μοναδικό workshop και θα τα κρεμούν στο Δέντρο της Ανακύκλωσης.

Πηγή: Εφημερίδα Ηπειρωτικός Αγών / www.agon.gr

www.asimeniaxristougenna.gr

You might be interested in …

Ποιο είναι το μέγεθός μου;

Παρακάτω θα σας παρουσιάσουμε έναν απλό και σύντομο οδηγό για το πώς μπορείτε να υπολογίσετε το μέγεθος του δαχτύλου σας χρησιμοποιώντας ένα δαχτυλίδι που ήδη έχετε.

1ο Βήμα

Με ένα χάρακα μετρήστε τη διάμετρο ενός δαχτυλιδιού σας που έχει το ιδανικό μέγεθος για εσάς. Συμβουλευτείτε την Εικόνα 1 και καλό θα ήταν να αποφύγετε τη μεζούρα επειδή μπορεί να σας δώσει λανθασμένη ένδειξη.

2ο Βήμα

Αφού μετρήσετε την διάμετρο του δαχτυλιδιού σας συμβουλευτείτε τον παρακάτω πίνακα αντιστοίχισης διαμέτρου-περιμέτρου με τα αντίστοιχα μεγέθη. Δεν σας προτείνουμε να μετρήσετε την περίμετρο του δαχτύλου σας ή του δαχτυλιδιού σας διότι η μέτρηση δίνει πολλές φορές λανθασμένα μεγέθη. Για οποιαδήποτε βοήθεια ή διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας στη σελίδα μας, είτε μέσω mail αλλά και τηλεφωνικά θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Τα στοιχεία διάμετρος και περίμετρος του παρακάτω πίνακα είναι σε χιλιοστά (mm).